Kersenonline, wie zijn wij?

Kersenonline is het bedrijf (uit Emmeloord) voor lekkere kersen en unieke kersencadeaus. Voeg een persoonlijk handgeschreven kaartje bij voor een bijzonder cadeau. Onze teelt van Hollandse kersen doen wij op ons moderne fruitbedrijf in Luttelgeest te Flevoland. Hier sorteren wij dagelijks de meest verse en lekkerste kersen voor u uit. Hierdoor staat de kwaliteit voorop.

Waarom onze producten van top kwaliteit zijn

Om de kwaliteit van ons topfruit te waarborgen halen wij het fruit rechtstreeks uit eigen kersenboomgaard . Dit doen wij dagelijks, waardoor we verse kersen kunnen leveren aan consumenten, bedrijven, scholen en overheden. De kersen, zomerfruit en sappen dat wij bezorgen zijn gecertificeerd en duurzaam geteelt uit uw regio. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod met betrekking tot relatiegeschenken, cadeaus en fruit. Zo bieden wij seizoensfruit aan, bijvoorbeeld appels, aardbeien, blauwe bessen, nectarines, wilde perzik, meloenen en wat mogelijk is.

Fruit bezorgen door Kersenonline

Een groot voordeel van onze service is dat er geen abonnement aan vast zit. Wilt u dus een éénmalig een pakket of fruit bestellen is dit mogelijk waar u maar wilt?

Wilt u ook graag iedere week vers fruit thuisbezorgd hebben of cadeau doen aan uw werknemers, familie, kinderen op school of zomaar? Dan is het zeker aan te raden om eens contact met ons op te nemen en bijvoorbeeld een fruitmand te bestellen.

IMG_8663
Streekvers - Promo - Uit eigen boomgaard